2017. január 11., szerda

Figyeld meg a változast

Ha azt mondom, hogy nem ez a nap volt az utóbbi idők legjobb napja akkor nem állok messze a valóságtól.. Teljesen átlagos napnak indult, elvittem a lányokat az oviba, majd hazajöttem főzni. Ez mindig örömmel tölt el, nagyon szeretem csinálni. Délután tanulni próbáltam több kevesebb sikerrel. 4 óra után mentem a lányokért az oviba. Elmondtam Zsófinak, hogy az egyik ovistársának kölcsönadtam a korcsolyáját, hogy ki tudja próbálni milyen is siklani a jégen. Hát ő ezen újfent kiborul és nagyon csúnyán viselkedett velem az óvoda folyosóján. Kiabált velem, rugdosott én pedig újfent döbbenten álltam a dolog előtt. Az én kedves, bújós kislányom egy héten belül már másodszor viselkedik így, nem értem az okát... Miután ismét nem tudott megnyugodni büntetés lett a vége. Rettenetesen elszomorít ez a dolog, elkezdett dolgozni az elmém, hogy mi is ez. Mitől változott meg Zsófi? Mit csinálok rosszul? Miért nem tudjuk megbeszélni ezt a dolgot ami nála ezt váltja ki? Mivel tudnék neki segíteni? Vissza szeretném kapni az én tündéri kislányomat!
Miután hazajöttünk az oviból kérte, hogy üljek le vele gyurmázni. Örömmel tettem, kettesben csak ő meg én. Közben pedig beszélgettünk... Este elmentem jógázni, de ott sem igazán tudtam kikapcsolódni, relaxálni... Folyton Zsófi viselkedésén töprengtem.. Mi az oka ennek a változásnak? Próbálom magamban keresni a 'hibát", de sajnos nem jutottam sokra 😞 azt hiszem kaptunk egy újabb feladatot, meg kell oldani! Ha az egyensúly felborul egy ember életében azt ő és a környezete is megérzi. Nyilván ő nagyon küzd most önmagával de még nem jutott el arra a szintre, hogy meg tudja fogalmazni mi is bántja. Én pedig nem vagyok azon a szinten, hogy megértsem az ő "segelykiáltásat" A cél mindig az egyensúlyi állapot elérése! Törekedjetek ti is erre! Figyeljük meg a változásokat a testünkben és a lelkünkben!

Ennek ellenére a mai ebéd is jól sikerült😀 zöldségleves volt bio tönkölytésztával. Hozzá pedig harcsa és csirkepaprikás teljes kiőrlésű nokedlivel.

Szívem minden szeretetével Nektek❤

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése