2017. december 22., péntek

Az angyalok....

Köztünk élnek, emberi alakot öltenek, elárasztanak bennünket szeretetükkel és fényükkel és segítenek bennünket útunkon. Olykor csak egy mosollyal vagy egy öleléssel de van, hogy megajándékoznak bennünket a barátságukkal, a gyermekeinkké, a szüleinkké vagy életünk párjává válnak.
Szerencsés az a gyermek aki ismerheti mind a 4 nagyszülőjét és élvezheti a szeretetüket és gondoskodásukat is. A mi kislányaink ilyen helyzetben vannak, sőt.... Egy "plusz" mamival is megajándékozta őket a Jóisten, drága Zsuzsi mami személyében. Egy kedves, csupaszív és barátságos nagyi ő, aki hosszú évek óta a barátunk. Tanító és tanítvány kapcsolatnak indult a kapcsolatunk (mint minden kapcsolat az életünk során) szó szerint, hisz angol tanárnőként érkezett az életünkben több,mint 10 évvel ezelőtt. Először a férjem majd az én tanárom lett. Nagyon hamar kölcsönös bizalom alakult ki köztünk és ez bizony sokszor a tanulás rovására ment😊 legalábbis látszólag.... Mindenesetre az angollal annyira nem haladtunk. De azt gondolom bármennyire is az oklevelek száma határozza meg az emberek szemében egy másik ember értéket ennél sokkal többet lehet kapni egy igazi tanítótól. Hogy ebben a kapcsolatban ki a tanító és ki a tanítvány az nem mindig egyértelmű de egy rendkívül értékes viszony van köztünk. 10 éve hatalmas,  őszinte mosollyal nézte végig ahogy bevonulunk a templomba életünk egyik legszebb napján, szívből jövő szeretettel kívánt nekünk boldogságot házasságunkhoz és egy csodás süteményes készlettel ajándékozott még bennünket. Aztán mikor megszülettek a lányok unokáivá fogadta őket és elhalmozza őket minden földi jóval és teszi ezt olyan szeretettel ami csak egy tiszta szívből érkezhet. Büszkén tekint ránk, elhalmoz bennünket dicsérettel akár egy igazi anyuka. Idén, mikor a 10 éves házassági évfordulónkat ünnepeltük ő volt az első aki jött gratulálni és csillogott a szeme mikor azt mondta mennyire örül a boldogságunknak és még sok ilyen csodás évet kíván nekünk. Egy romantikus vacsora lehetőségével ajándékozott még bennünket, de az igazi érték a barátsága és az igaz szeretete❤
És ma újfent csengetett az ajtónkon.... Egy karácsonyi kis csomaggal érkezett hatalmas mosollyal az arcán és egy szívet melengető öleléssel.
Az élet mindannyiunknak nehéz időnként, sok küzdelmet megvívunk látszólag vesztesként vagy győztesként de amíg a szívünkbe tiszta érzések születnek meg, amíg van aki szeret bennünket és akit szerethetünk addig úgy hiszem senki sem nevezheti magát vesztesnek.
Köszönjük drága Zsuzsi mami, hogy vagy nekünk❤❤❤

Szívem minden szeretetével ölellek benneteket drága olvasóim❤

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése