2017. február 15., szerda

Relax a nap végén

Egy korán indult, munkával teli nap után nincs is jobb, mint sétálni egy jót a friss levegőn az imádott gyermekeimmel, beszélgetni egy jót kedves barátokkal majd egy fantasztikus jógával feltenni az i-re a pontot. Ilyen volt az én mai napom....
Korán reggel indult a nap, gyors főzés majd elindítottam a gyerekeket az oviba. Aztán egy "kis" munka, olyan munka ami feltölti az embert, mert azt csinálja amit szeret és nem munkaként éli meg... Segíteni másoknak, másokon nincs is ennél szebb hivatás. És a hála amit érzek, hogy ezt csinálhatom! Azt gondolom a sok rossz és "nem megbecsülős" munkahely után megérdemlek végre egy olyan dolgot amit én választottam tiszta szívből! Olyan lelkesen tudom belevetni magam és annyira szívesen csinálom, annyira feltölt energiával! Tegyétek ti is szívből amit csináltok, keressétek meg azt a munkát ami nektek is igazán örömöt okoz!
Aztán egy séta a kellemes napsütésben, amit már azt gondolom mindannyian nagyon vártunk a sok sok szürke nap után. Sokkal jobb lesz a kedvünk amikor egy ilyen napon kimegyünk a friss levegőre, sétálunk egyet, nagyokat szippantunk a levegőből tisztítva ezzel a fejünket, a benne kavargó negatív dolgoktól, helyet csinálva azoknak a pozitív dolgoknak amiket ha igazán szeretnénk a gondolat útján meg tudunk teremteni önmagunk számára.
Szeretek a kislányaimmal sétálni, megbeszélni velük kinek hogy telt a napja, kivel játszottak ma, ki mellett aludtak, mi finomat ettek. Hálás vagyok érte, hogy reggelente nekem adják a "legyen szép napos anya puszit"  és délután az én káromba szaladnak fülig érő mosollyal mikor meglátnak a csoportszoba ajtajába. Nem cserélném el ezeket a pillanatokat semmiért❤ nyilván nem lehetek jelen életük minden egyes pillanatánál, de azokat amiket megélhetek velük együtt ajándékként tekintem. Még akkor is ha ez sok sok sírással jár együtt (mint pl Zsófi mai napja) hisz egy édesanyának a keblére ölelni a gyermekét és megvigasztalni, meghallgatni őt mikor szomorú ugyanakkora boldogság, mint amikor a ugyanez a kebel a büszkeségtől dagad, mert az imádott kiscsillaga olyan dolgokat csinál és ér el ami minden szülő álma!
Az esti jóga napom megkoronázása volt, elmém lecsendesítése, önmagamra, a belső hangokra való figyelés, hála a testem iránt, hogy megengedte nekem, hogy ezt a napot is végigcsináljam egészségesen. Gondoljatok ti is hálával önmagatokra, öleljétek meg magatokat és köszönjétek meg a testeteknek hogy helyet ad a lelketeknek, lehetőséget adva nektek, hogy megéljétek az életeteket egy csodaként.

Az asztalra ma nálunk almaleves került, a második fogás pedig paradicsomos cukkini volt virslivel és bulgurral.

Szívem minden szeretetével Nektek❤

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése