2017. február 5., vasárnap

A zene az kell....

Tegnap nem jelentkeztem, mert egy kicsit töltődtem, időt szántam magamra... Fodrásznál, kozmetikusnál voltam, "lázasan" készültem az esti bálra. Azt gondolom a legtöbb nő egy egy ilyen napra szeret igazán "különlegesen" felöltözni amihez azért dukál egy csinos frizura és smink is. És amikor este felveszed a kis rucid és a párodnak leesik az álla meglátva az összhatást hát ez mindent megér. Nem beszélve arról a képről amit akkor látsz ha belenézel a tükörbe és büszkén megállapítod, hogy ez igen. Ezért megéri edzeni, lemondani bizonyos dolgokról mert örömmel tölti el a szívedet amit ott látsz és őszinte mosolyt csal az arcodra. Ugye mindannyiunknak ismerős ez az érzés? Az kell,hogy legyen! Igenis legyen önbizalmunk, szeressük azt az embert aki visszamolyog ránk (mert ugye vissza tud mosolyogni?!) a tükörből.. Ha mégsem így van tegyünk meg érte mindent, hogy őszintén így gondoljunk önmagunkra. És ehhez bizony kellenek a külső visszajelzések is,a kedvesünktől, a gyermekünktől, a barátainktól... Ezek mind mind csak építenek bennünket de ezeket a bókokat csakis akkor tudjuk bezsebelni tiszta szívvel ha valóban elhisszük magunkról, hogy tényleg "csodálatosak" vagyunk. Akkor sincs persze semmi gond ha a környezetünk nem gondol bennünket elragadónak abban a ruhában vagy azzal a sminkkel, önmagunknak akarjunk elsősorban megfelelni.
Szm bálba voltunk, amit az ovis szülői munkaközösség (egy fantasztikus csapat egy még fantasztikusabb vezetővel) rendezett immár 2. Alkalommal mióta mi ebbe az oviba járunk. A bál tavaly is nagy sikert aratott az bálozók körében, ezért idén még nagyobb volt az érdeklődés. A rendelkezésre álló terem teljes kapacitását kihasználva 170 fő volt jelen. Egy kis köszöntő és műsor után következett a svédasztalos vacsora, finomabbnál finomabb étkekkel majd a hajnalig tartó tánc. Pici korom óta nagyon szeretem a zenét, imádok énekelni és táncolni is. Hogy ez mennyire megy arról most inkább nem nyilatkozok, de engem minden alkalommal feltölt, megnyugtat és csak ez számít. A zene egy nagyon fontos része az életünknek, megnyugtat, ellazít, energiával tölt fel, gyógyír lelki problémákra. Olyan akárcsak a gyerekeknek a mese. Egyszerűen szükségünk van rá. Mindegy milyen zene az klasszikus vagy modern, lassú vagy gyors ezt az adott lelkiállapotunk is befolyásolhatja. Én személy szerint nagyon szeretem a mulatós zenét, hisz ilyenkor igazan felszabadultan ki tudom táncolni és énekelni magamból az esetleges feszültségeket. Falusi lány révén nekem anno a bálok jelentették az igazi kikapcsolódást, imádtam. És a mai napig szeretem! Nagy szerencsém, hogy az én drága férjecském is szeret táncolni, úgyhogy igazán jó kis párost alkotunk a táncparketten (is). A bulin nagyon jó kis társaság gyűlt össze, a székek sokszor magányosan álldogáltak csak a teremben hisz mindenki a parketten ropta. Boldog,mosolygós arcok, baráti beszélgetések, ezek jellemezték az estét. Hajnali 3ig tartott a tánc, akkor már többen mezítláb vagy bármilyen lapos cipőben ami a lábukra illet táncoltak, hisz a csinos és nőies magassarkú cipők nem bizonyultak túl kényelmesnek😄 egy ilyen buli "minden" lábfájdalmat megér. Nagyon nagyon jó buli volt! Köszönet érte mindenkinek aki tett ezen bál sikerességéért.

Ma délben mama várt bennünket ebédre, a lányok is náluk aludtak. Így mindenki ki tudta pihenni magát. A délutánt a csajokkal töltöttük, biciklizés, kreatív foglalkozás, babázás, közös vacsi készítés majd pancsi után diavetítés. Közben pedig csupa móka és kacagás...❤❤

Csodákkal teli szép hetet kívánok nektek szívem minden szeretetével

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése