2017. január 6., péntek

Szeretem az életem

Ma megengedtük magunknak az apával, hogy 2ben töltsük a napot. Ennyi önzés mindenkinek jár...Shoppingoltunk, közös ebéd és kvzás anélkül, hogy valakinek pisilni kellett volna vagy hogy amint az első falatot a szánkhoz emeltük szomjas lett volna 😜felnőtt dolgokról beszélgettünk, kézenfogva sétáltunk... Ez az érzés még 15 év után is csudijó! Egy kapcsolat olyan mint egy szobanövény, folyamatosan ápolni és táplálni kell, ehhez viszont hozzátartozik az énidő (gyerekek nélkül eltölteni egy egy napot vagy akár csak pár órácskát). Ez nem jelenti, hogy a gyerekeket kevésbé szeretnénk, de nekik is az a legjobb ha a szülei boldog ok és kiegyensúlyozottak. Mi a kezdtek óta tudatosan így alakítottuk az életünket (nagy segítségünkre van ebbe egy csodás nagymama és nagypapa akikre bármikor lehet számítani, hálásak vagyunk nekik nagyon) azt vallom, hogy a gyerekeknek és a nagyszülőknek is kellenek ezek a napok, sok pluszt kapnak egymástól. Egy nagyszülő unoka kapcsolat össze sem hasonlítható a szülő gyermek kapcsolattal. Boldog vagyok,hogy ezt az én gyermekeim is megtapasztalhatják és gazdagíthatják, színesebbé tehetik ezáltal egymás életét. Mindenkit arra bíztatok, szánjanak időt egymásra a párjukkal, (ha nincs nagymama akkor keressetek egy barátnőt, barátot aki pár órát szívesen eltölt a gyerkőcökkel) mert a gyerekek egyszer kirepülnek és bizony nagyon üres és csendes tud lenni egy nagy ház a gyerekek zsivaja nélkül.... De ha a szeretet tüzét folyamatosan tápláljuk, nem hagyjuk kihunyni akkor az ezután következő évek sem lesznek unalmasak.
Fürdés után értünk haza, így az esti mese és a közös imádkozás, éneklés és mondókázás már nekünk jutott. Zsófi nagyon fáradt volt már estére, így hamar álomba szenderült. Az élmény amikor láthatód a kis kincsed szemét leragadni miközben simogatod őt azt hiszem felbecsülhetetlen. Csak ülsz az ágya szélén, még sokáig nézed őt és hálát adsz a Jóistennek, hogy ma is láthattad őt, hogy megölelhetted, elmondhattad neki mennyire szereted és milyen üres lenne az életed nélküle❤💗

Ma nem készítettem semmi ínycsiklandót az én szeretett konyhámban viszont isteni finom paiellat ettem tenger gyümölcseivel és tintahal karikákkal!

Szívem minden szeretetével kívánok nektek csodaszép hétvégét! Szeressétek egymást de legfőképp önmagatokat!

1 megjegyzés: