2019. október 23., szerda

Amikor a test, a lélek és a szellem együtt rezeg

Egyre többet lehet hallani erről a szellem dologról. Meg kell, hogy mondjam nekem ilyenkor mindig egy fehér lepellel leborított helyes kis lény jutott eszembe. Aztán ahogy elindultam az önismeret útján ez a lepel egyre átláthatóbbá vált és szép lassan el is tűnt. Ma úgy hiszem a 👻 nem más, mint a bennünk rejlő, élő Isten (én ebben hiszek, de ki-ki helyettesítse be saját hite szerint) aki a saját képmására teremtette meg az embert és meg is áldotta az ő földi létét. Megajándékozta a boldogság lehetőségével és szabad akaratot adott neki, hogy eldönthesse együtt szeretne-e élni a boldogsággal. De mi is a boldogság? Szerintem egy nagyon elcsépelt, ugyanakkor megfoghatatlan tudatállapot. Én úgy fogalmaznám meg, hogy a boldogság a tetteink következménye. De nem mérhető anyagi javakkal. Aki azt gondolja akkor lesz boldog ha meglesz az új autó, ha elfogy a hitel, ha végre megtalálja élete szerelmét az bizony délibábot kerget. Mint ahogy az is tévút mikor valaki úgy gondolkodik, hogy ha a párja, gyermekei boldogok akkor ő is az.... Hogy lehetne boldog úgy, hogy ő közben egy másod, harmadlagos szerepben tölti a mindennapjait és nem első a saját életében!? A boldogság a belső örömökből tevődik össze, pici pillanatokból képes hatalmassá, egész lényt betöltő érzéssé duzzadni csupán azzal, hogy már nem harcol az elme folyton a szívvel, az ember a másik emberrel, a szülő a gyermekkel. Hogy a félelmek helyett a szeretet tör utat magának, hogy az aggódás helyett a béke tölti be a perceket és órákat (ha mindenképp idővel szeretnénk mérni az életet) hogy nem túlélni hanem megélni szeretnénk mindent ami bennünk és velünk történik.
Hogy testünk van azt bizonyára mindannyian észleljük, kézzel fogható. Hogy a testhez tartozik egy lélek is, azt inkább csak érezzük, (gondoljunk csak a lelkiismeretfurdalásra) de ha belegondolunk, hogy 2 ember mennyire különböző módon reagál egy élethelyzetre az pontosan azt mutatja hol tart a lelke a fejlődésben. Amikor azt mondjuk minden Rendben van, az pontosan azt jelenti, hogy a test, a lélek és a szellem együtt rezeg, egészséges a test, békében van a lélek és képesek vagyunk ráfeküdni az élet vízére.
A test akkor válik teljesen egészségessé ha a szeretet szemüvegén keresztül képes nézni mindent a lélek sérülései helyett. Olyan világban élünk amikor számtalan lehetőség van arra, hogy ezt megtehessük. Amikor már jelez a test, ott bizony megbújik valami a láthatón túl is.
Engedjetek meg nekem egy csodás történetet, ami sok sok örömkönnyet és elmondhatatlan hálát ajándékozott nekem.  Pár héttel ezelőtt egy édesanya keresett fel engem (egy sok sebből vérző testű és lelkű nő, aki kapott maga mellé a Gondviseléstől egy csodás segítőt, barátot aki hozzám irányította), hogy segítsek neki nagytakarítást végezni a lelkében mert bizony már mindenhol fáj neki, szó szerint. Hosszú beszélgetés, sebek felszakítása és egy nagyon gennyes seb tisztítása után ezzel a mondattal hívta fel az ő földi angyalát, "megmentetted az életem 🙏". Jóleső elismerés volt ez nekem is ,bár akkor még nem igazán tudtam mit is jelent ez a mondat. Elmondta nekem, hogy van egy "valami" a mellhártyáján, ami bizony meglehetősen nagy, de nem tudni mi is az. A kezelés utáni vizsgálaton már kisebb mérete volt ennek a fent említett ismeretlen dolognak, amiről aztán rövid időn belül kiderült, hogy bizony egy tumor. A protokoll szerint ez egy műtét és aztán a kezelés, amiről mindannyian tudjuk vagy legalábbis sejtjük, hogy mit is jelent egy élő szervezet számára. Egy küzdelem, hogy ki hal meg előbb😟 mikor ez egyértelművé vált, akkor a földi angyal újra munkába állt és avisszautasítást lehetőségét nem biztosítva az illóolajok, az aromaterápia felé irányította az édesanyát. Aki, Istennek hála engedett a nyomásnak, 3  hetes intenzív terápiába kezdett többek között a vadnarancs, Copaiba és tömjén (na és a titkos összetevők) esszenciákkal, a közben párhuzamosan zajló belső munkával majd befeküdt egy budapesti klinikára műtétre. Ahol a vizsgálatok során kiderült a tumor már csak 4mm és a további teendő " csupán" kontroll 2 hónap múlva. Hogy mi zajlott le ebben a pár hétben? Egy ébredés, egy elindulás, egy tisztulás és a test, a lélek és szellem együtt rezgése. Őt magát csak csodabogárnak titulálták az orvosok, akik között akadt olyan aki papírt és tollat ragadt, hogy lejegyezze mi is történt itt.
Én tudom, hogy ez egy csoda, de ez a csoda mindannyiunkban benne van! A belső munkát mindenkinek meg kell csinálni így vagy úgy, az olajok, a természet mindannyiunknak rendelkezésére áll, hogy mire van még szükség a sikerhez? Hitre! Hinni abban, hogy nem a szenvedésre, fájdalomra szerződtünk erre az életre, a hitre, hogy képes vagyok önmagamra találni és ha mindez megvan akkor észre fogjuk venni ezeket a földi angyalokat akiket mellénk rakott a Jóisten! Sosem vagyunk egyedül! Csordultig telt a szívem hálával, szeretettel olyannyira, hogy könnyek formájában végig is gördültek az arcomon és percekig nem apadt el! Köszönöm Istenem, hogy méltónak tartottál arra, hogy közreműködő legyek egy ilyen csoda létrehozásában! Kérlek adj erőt ennek a csodás édesanyának, hogy menjen tovább bátran a megkezdett úton és vezesd őt szeretettel, mert az egyetlen gyógyszer ami létezik az a szeretet, ami te magad vagy 🙏

Szívem minden szeretetével Nektek 🥰

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése