2017. április 29., szombat

Olyan jól elférek a kezedben

Bármekkora is lesz soha nem lehet olyan nagy, hogy az én kezembe ne férjen el. A karom mindig át fogja tudni ölelni, a kezem mindig meg fogja tudni simogatni, a szám amíg csak élek meg tudja puszilni és a szívem örökké őszintén fogja tudni szeretni! ❤❤ a gyermekeimet
Ma az esti mesénél Sári odabújt az ölembe mint kisbaba korában és ezt mondta nekem miközben csillogó szemekkel, hálával nézett rám: olyan jól elférek a kezedben!
Az éjszaka együtt aludt a három lány anyáék ágyában. Nálunk ez két esetben megengedett, ha valaki nagyon beteg (hála Isten ez nem sokszor fordul elő) vagy ha apa vagy anya nem alszik itthon. Nyilván emiatt nagy érték is, megy a harc a helyért az ágyba. Azért a 140es ágy nem túl nagy így én hajnalban kiköltöztem a nappaliba de addig olyan jó volt hallani a szuszogásukat, érezni az érintésüket.
Reggel pedig ébredés után a közös összebújás anya takarója alatt. Hát ezek az igazán megfizethetelen értékek!
Végre eljött a várva várt nap, apa hazajön! Mindenki nagyon izgatott volt, úgy vártuk mindannyian az estét! Mi 4en alkotunk egy egészet ha valaki hosszabb időre kiszakad a körből bizony nagyon megérezzük a hiányát. Ebéd után elkészítettük közösen, lelkesen és hatalmas szeretettel apa  egyik kedvenc sütijét, mákos pudingos tésztát. Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy nem sikerült túl jól, de apa hálás volt érte, hogy gondoltunk rá. Aztán egy kis levegőzésre adtuk a fejünket, nagyot sétáltunk a friss levegőn és olyan jókat beszélgettünk! 6 óra körül ért haza apa, a kollégájával jöttek aki kb 30m-re lakik tőlünk. Mi ott álltunk a házuk előtt,a csajok kezében egy apa feliratú papír rajta egy szívecskével és vártuk őt ahogy a filmekben a reptéren szokás. Bizony nagy örömöt szereztünk vele apának. Amint megállt az autó szaladtak oda, puszilták, ölelték. Annyira de annyira jó volt ezt látni! Hazajöttünk és sok sok kedves ajándék került elő apa bőröndjéből ezzel nagy örömöt szerzett apa is nekünk! Ebből is látszik mennyire sokat gondoltunk egymásra,mennyire fontos, hogy örömöt szerezzünk a másiknak és kifejezzük a szeretetünket iránta!
Jó, hogy újra velünk van az apa, szeretjük az egységet amit a kis családunk alkot!
Szeressétek egymást nagyon és soha ne felejtsetek el hálásak lenni magatoknak se!

Szívem minden szeretetével Nektek❤

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése