2017. április 20., csütörtök

Magasra csapó hullámok

Több, mint egy hete, hogy itt voltam. De most újra itt! Bárányhimlő, 2 gyermek itthon, lakásfelújítás, tanulás, házimunka.....
Ez az erős szél ami napok óta tombol odakint bizony az én lelkemben is felkavarta a hullámokat és azt éreztem többször is az elmúlt időszakban, hogy összecsapnak a fejem felett és nem tudom honnan vegyek erőt, hogy kiússzak alóla. Pedig a hullámokat meg is lehet lovagolni és mindjárt más világ tárul elénk!
Olyan jó lett volna egy kicsit elhagyni a testem és kívülről szemlélni önmagamat és a bennem dúló érzéseket ismerve kívülállóként utat mutatni önmagamnak.... Próbálkoztam meditációval, mantrázással, pozitív gondolatokkal, kerestem, hogy miért is lehetek hálás ebben az esetben és bizony rendre kudarcot vallottam. Ijesztő volt számomra, hogy vajon miért ragadtam bele ebbe a negatív helyzetbe és miért esik nehezemre egy pozitív gondolat megfogalmazása. És bár fizikailag lehetetlen, hogy kívülállóként szemléljük önmagunkat mégis azt mondom semmi sem lehetetlen, ha észrevesszük a rendelkezésre álló eszközöket, a segítő szándékkal közeledő embereket és a jeleket. Egyre inkább azt érzem, hogy az én őrangyalom emberi testet öltött és velem él már több, mint 10 éve. A férjem💝 tényleg egy igazi kincs nekem, aki bármikor vissza tud engem rántani a talajra, ki tud húzni a hullámok alól (vicces, mert nem is tud úszni) csupán azzal, hogy felvázolja nekem mi az amit én most csinálok, mi az amin meg sem próbálok változtatni, mit tehetnék azért, hogy kikeveredjek ebből a helyzetből. És sikerült ismét, köszönöm neki!
Kívánom nektek, hogy tálaljátok meg ti is az életetekben ezt az embert aki ilyen hatással van rátok, a jó és rosszkedvetetekre, akihez bármikor fordulhattok ha a lelketek segítségért kiált,aki nem a saját önös érdekei szerint ad nektek tanácsot, akinek a célja ugyanaz, mint neked, újra a ragyogás! Hisz ha te ragogysz akkor ő is bátran ragyoghat melletted!

A sok sok teendő mellett a főzés azért nem maradt el a héten sem. Az ünnepek alatt a nagymamák elláttak bennünket minden fincsiséggel, de aztán jött az én időm...
Gombaleves, grízgaluskaleves, gulyásleves harcsából, póréhagymakrémleves, tojáspörkölt bulgurral, töltött paprika kölessel, tócsi tésztában sült hal majonézes salátával és párolt zöldségekkel.
Holnaptól 3 napra magára hagyom a családot, életmód táborba megyek. Azt hiszem mindenkinek jól fog tenni a töltődés!

Szívem minden szeretetével kívánok nektek szép hétvégét❤

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése