2017. január 13., péntek

Az egészség nagy kincs

"Az egészség nem minden de nélküle minden semmi"...
A mai napot ismét magammal töltöttem, főztem, tanultam, tettem vettem, gyönyörködtem a hóesésben (imádom, kár hogy csak vizes maszat maradt belőle estére) este pedig elmentem hangtál meditációra. Nagy élmény volt, felfrissülve, megújulva jöttem el onnan. Ahogy a fogainkat és a testünket is megtisztítjuk úgy a belsőnknek, lelkünknek is szűksége van időnként egy átmosásra. Szánjunk rá időt, teljesen ki tudja cserélni az embert, megváltoztatja a gondolkodását, hozzáállását az élethez. Egészségről akkor beszélhetünk ha testileg lelkileg egészségesek vagyunk. És ezekért csakis mi tehetünk. Étkezéssel, testmozgással, tudatos élettel, pozitív gondolkodással.
Sajnos a kislányomnak nem volt ilyen szerencsés ez a péntek 13. Mire hazaértem a meditációról Sári azzal fogadott, hogy nem igazán érzi jól magát, hőemelkedése van,be van dugulva az orra. Látszott rajt,bágyadt és bújós volt a kis drágám. Megfürdettem, megmasszíroztam az akupresszúrás pontjait, kapott egy kis bedörzsölőt a mellkasára és a hátára, betettük az aromadiffúzort a szobájukba és ennyi. Ha esetleg felszökne a láza bevetjük a teafaolaj,almaecet kombót. Abszolút a természetes dolgok híve vagyok, mind a gyógyításban, mind a háztartásban. Ha ennyit megtehetünk az egészségünkért és a környezetünk védelmére akkor tényleg tegyük meg. Meg fogja hálálni a testünk. Pozitívan várom a reggelt, hogy minden rendben legyen az én kis drágaságommal. Nem vagyok egy túlságosan aggódós anyuka, hisz semmire nem megyek vele. Legjobb tudásom szerint ellátom a gyermekeimet ha beteg el (eddig mindig elég volt ez) és hagyom, hogy dolgozzon a szervezetük, az immunrendszerük.

A mai ebéd nálunk köményes tojásleves volt és barnasörös chili con carne jázminrizzsel. Én ugyan ebből nem értem, mert ma gyümölcsnapot tartottam, de holnap a család megkóstolja és beszámolok róla.

Szívem minden szeretetével Nektek❤

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése