2018. január 22., hétfő

A szeretet mindig nyomot hagy....

Nagyon megfogott ez a mondat a hétvégén, sokat elmélkedtem rajt és bizony nagyon igaz! A tiszta, igaz szeretet bármire képes, segíteni, gyógyítani, álmokat valóra váltani, a dolgokat a maguk teljes valójában megélni!
Pénteken egy kedves barátunk nyugdíjba vonulását ünnepeltük meg, fergeteges hangulatban, jókedvben és szeretetben telt az este. Hajnalig tartó tánc, éneklés, finom ételek, baráti beszélgetések... Végtelen hálát éreztem az este során többször is, az egészségemért, a barátaimért, a szeretetteljes családomért és a szerelemmel átitatott házasságomért💝 köszönöm, hogy veletek lehettem!
Azt mondják a "bölcsek" ha megváltozol te és a körülményeid azt a környezeted észre fogja venni és megkérdezik hogy csináltad! Egyre többször érzem ezt, érdekli az embereket miért és leginkább mitől lettem "más" ember... A hétvége egy kicsit a közös mozizásról szólt, valahogy erre vágytam. És nem véletlenül... 2, nagyon is szívhez szóló filmet láttam, ajánlom mindenkinek szeretettel aki vágyik arra, hogy elgondolkoztassa egy történet... Az egyiket a lányokkal együtt néztük meg, Merida, a bátor a címe. Egy anya lánya kapcsolatról szól, ahol az őszinteség illetve a kommunikáció hiánya miatt nem kis bonyodalom kerekedik de mint az életben is a szeretet ereje itt is megmutatja magát. Lelkemhez szólt, boldogsággal töltött el, hogy a lányaimmal és a férjemmel együtt nézhettem meg. De az igazi élmény azután érkezett miután már mindenki aludni tért. Mátéval együtt megnéztük még az Oskar díjas Mindenki című filmet, sajnos nagyon is valóságos történet. Azonban életem azt hiszem legszebb filmje, de mindenképp sokmindent megmagyarázó és meghatározó története a Viskó! Történet egy édesapáról aki elveszíti a gyermekét, akit ajándékba kapott az élettől, különleges kislány volt, de előre kellett mennie, hogy segíthessen édesapjának meglelni a teljes boldogságot! Azt a boldogságot ahol félre kell tenni a büszkeséget, a haragot, az előítéleteket, a bűntudatot. Vagyis meg kell mindenkinek, önmagának is tiszta szívből bocsátani és hinni abban, hogy a mi mennyei Atyánk végtelenül szeret bennünket akárcsak ez az édesapa a gyermekeit. Hosszú és fájdalmas ez az út neki is, ahogy a mi életünk is erről szól mindaddig míg fel nem szabadítjuk a lelkünket a félelmek fogságából és meg nem bocsátunk mindenkinek aki hatással volt az életünkre és lehetővé tette viselkedésével, jelenlétével hogy azzá váljunk akik vagyunk! Az igazi boldogság arról ismerszik meg hogy hála és végtelen, feltétel nélküli szeretet járja át!
Köszönöm drága barátnőm, hogy ajánlottad neked ezt a filmet ahogy a barátságod is! Hálás vagyok, hogy újra megérkeztünk egymáshoz, ápoljuk ezt a kapcsolatot úgy ahogy a számunkra kedves dolgokról gondoskodunk! Hisz amibe energiát és szeretetet fektetünk az gyarapszik, növekszik de amitől energiát és figyelmet vonunk el az elsorvad!

Szeretlek mindannyiótokat és ezzel a végtelen szeretettel ölellek benneteket és kívánok csodás hetet nektek💝

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése